Categorieën

Informatie

Halogeenspots


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Halogeenspots

Halogeenspots zijn ideaal als verlichting voor een beurswand en banner. De spots zijn licht vanwege het materiaal en krachtig vanwege de hoge lichtopbrengst. Zo krijgt uw boodschap op een beurs, in een showroom of bij een receptie de aandacht die het verdient.

Perfecte voor de roll-up banner en beurswanden
Met een halogeenspot op een roll-up banner of beurswand komt de boodschap of tekst altijd duidelijk over. U monteert de spot eenvoudig aan de bovenkant van de roll-up banner of de beurswand.

Meer lichtopbrengst met de halogeenspot
Halogeen verlichting heeft meer lichtopbrengst dan een traditionele lamp. Bovendien gaat de spot lang mee. Met een zilveren of zwarte kleur past hij naadloos bij elk design. Gebruik je de Halogeenspots even niet? U bergt ze makkelijk op in de bijgeleverde stevige tas.

Productbeschrijving Topblad voor transportkoffer

De koffer van uw gebogen pop-up beurswand hoeft tijdens een evenement niet werkloos toe te kijken dankzij het topblad voor de transportkoffer. U kunt deze al vanaf één stuk bestellen


Een stevige ondergrond
Met het topblad tover je de transportkoffer van de gebogen pop-up wand in één handeling om tot beursbalie. Het topblad is gemaakt van hout met een harde kunststof toplaag en is daarmee een stevige ondergrond. Bent u klaar, dan bergt u hem weer op in de meegeleverde tas.

Productbeschrijving Transportkoffer print

Transformeer de transportkoffer tot promotionele Beurs balie
Om alle onderdelen eenvoudig te kunnen vervoeren, krijgt u bij de Gebogen pop-up wand een handige koffer op wielen. Deze koffer bevat uw complete stand! Optioneel kunt u de koffer laten voorzien van een Kofferprint waarmee u deze transformeert tot promotionele Beurs balie. U kunt ook het bijbehorende Topblad eenvoudig bijbestellen.


Tip:gebruik de koffer als beursbalie en verander de print per evenement, per beurs of per actie. Dankzij de klittenband bevestiging is het wisselen van de print een fluitje van een cent.

Alternatieven voor de Kofferprint

Bent u op zoek naar een ideale plek om folders te etaleren of visitekaartjes uit te wisselen op een beurs of evenement? Kijk dan bij de Beurs balie voor een eenvoudig te monteren counter of download op www.freetemplateservice.nl het gratis template van de toonbank van Re-board®. Hier vindt u nog meer inspirerende templates voor printproducten.