Categorieën

Informatie

Blind spandoekframe


Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Blind Spandoekframe

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame is het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt.

Strak doek dat eruit ziet als een reclamebord

Op het blinde spandoekframe is alleen de print zichtbaar. Zo krijgt de boodschap de volle aandacht! Het doek in het blinde spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. U kunt losse doeken of een complete set (bij)bestellen.

Uitgelicht: ProPES outdoor

Combineer dit spandoek bijvoorbeeld met ProPES outdoor. ProPES outdoor is de voordeligste keus op het gebied van doeken. Dit uiterst duurzame, 100% recyclebare doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, zodat u het makkelijk monteert.

Montage van het blinde spandoekframe

U krijgt het frame geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat u het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren. Voor het bevestigen trekt u het doek over het frame en spant u het met spanners strak aan de achterzijde. De spanners worden niet standaard meegeleverd. Deze dient u zelf mee te bestellen.