Alle categorieën

Informatie

Speakerdoek


 

Moment a.u.b. Message


Productbeschrijving Speakerdoek

Speakerdoek is het doek om opzichtige speakertorens tijdens concerten of andere evenementen mee te bekleden. U kiest de afwerking naar wens voor uw toepassing. Voorzie de doeken van prints en creëer een passende beleving bij een podium.

Geluid- en winddoorlatend reclamedoek

Speakerdoeken hebben een ruime, open structuur waardoor het bijzonder geluid- en winddoorlatend is. Tip: prints kunnen door de gaatjesstructuur iets fletser zijn op speakerdoeken dan op andere materialen. Voor een heldere boodschap is extra contrast in het ontwerp dus gewenst.

Met B1-certificaat

Je kunt voor jouw speakerdoeken kiezen uit Soundmesh of het duurzame Polymesh. Deze gaasdoeken zijn speciaal ontwikkeld om als speakerdoek voor grote speakerwalls te spannen. Zo is het de perfecte oplossing voor de aankleding van podia. Speakerdoek heeft ook een B1-certificaat.

Met een afwerking naar wens

Kies voor ringen zodat het speakerdoek eenvoudig bevestigd kan worden met spanners met spinhaken. Zomen rondom zorgt voor een stevige rand. U kunt ook kiezen voor een tunnel zodat u het doek aan een buis kunt bevestigen.