Alle categorieën

Informatie

Materiaal - Lodi


 

Afwerking

  • Schoonsnijden

Formaat

Prijzen en oplages


Productbeschrijving Lodi

Lodi (Linnen look 220 gr./m²) is een dichte stof gemaakt van 100% polyester garen. De platbinding geeft een stabiel en stevig effect. Dankzij een slubdraad krijgt lodi een linnen effect. Deze slubdraad geeft de stof meer structuur en een onregelmatige, natuurlijke look.

Soepelvallende stof voor verschillende interieurprojecten

Lodi is soepelvallend en zeer geschikt voor gordijnen, meubelstoffering en sierkussens. U bestelt lodi al vanaf 1 m² met uw unieke print. Bestel voor uw project circa 2 cm extra rondom, rekening houdend met de rek en krimp van de stof.

Met een perfecte afwerking

We snijden lodi voor u met een warmte laser. Het polyester weefsel wordt daarbij zeer nauwkeurig bij de snijrand dichtgesmolten, wat het rafelen van de stof tegengaat. Tijdens testen geeft lodi een lichtechtheid waarde van vijf bij een vol geprint vlak.

Duurzaam én milieubewust

Lodi wordt geprint met een duurzame sublimatie transfer print techniek met een zeer laag inktverbruik. De inkten zijn milieuvriendelijke VOC-vrije dispersie inkten op waterbasis. Het uitwassen van de stof is na productie niet nodig waardoor het productieproces volledig waterbesparend is.