Categorieën

Informatie

Vinylsticker


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Vinyl sticker

Onze vinylstickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC. U heeft de keuze uit een transparante of witte folie. Voor de bedrukking behoort full color natuurlijk tot de mogelijkheden, maar ook witprint is een interessante optie.

In elke gewenste vorm te bestellen

Binnen of buiten, groot of nog groter: een vinylsticker communiceert effectief een boodschap. Vinylstickers zijn rond, vierkant, driehoekig of in andere gewenste vormen en maten te bestellen. Voor de afwerking kun je kiezen uit schoon of contoursnijden.

Stickers gemaakt van 3M™, Orajet® of Avery Dennison

Kies voor transparante of witte Vinylstickers van 3M™, Orajet® of Avery Dennison folie. Op basis van toepassing binnen of buiten kiest u uit verschillende garanties en levensduren. 3M™ biedt bijvoorbeeld garantie tot 60 maanden. Orajet® of Avery Dennison folies hebben geen garantie maar een levensduur.

Extra grote vinylstickers ook mogelijk

Wilt u een extra grote vinylsticker? Bestel eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan automatisch op en ieder deel krijgt een extra marge van 1,5 cm rondom. Zo kunt u naadloos plakken voor een perfect eindresultaat.

Zoekt u kleine stickers?

Speciaal voor stickers in het formaat van 3 tot 25 cm kunt u ook kleine stickers in iedere vorm en met en zonder pelrand bestellen. Kleine stickers met een foto, logo of een andere afbeelding worden heel veel gebruikt voor kortlopende promoties.