Alle categorieën

Informatie

Spandoek toebehoren


 

Bevestiging

  • Behanglijm

  • Klittenband

  • Spanner

  • Tiewraps

Kleur

Prijzen en oplages


Productbeschrijving Klittenband

Zelfklevend klittenband, ook wel velcro genoemd, is een onmisbaar onderdeel in uw standaarduitrusting. Bijvoorbeeld bij de montage van spandoeken en panelen. Met een rol van 25 m klittenband heeft u de flexibiliteit in de montage van deze producten.

Eenvoudig wisselen
Wanneer het voor u belangrijk is om gemakkelijk te kunnen wisselen van een bord of doek, is klittenband de oplossing. U wisselt hiermee gemakkelijk een bord of bijvoorbeeld losse bordjes per seizoen of per actie.


Productbeschrijving Spanner met spinhaak

De spanner met spinhaak is een sterk spandoekelastiek dat ervoor zorgt dat doeken strak en stevig in aluminium frames blijven hangen. Bij een buis van 42 mm ontstaat er 10 cm spanruimte tussen de buitenkant van het doek en de binnenmaat van het frame.


Productbeschrijving Tiewraps

Met een setje tiewraps is de bevestiging van doeken heel eenvoudig. U vindt de bekende tiewraps ook wel onder de namen kabelbinders, tyrap, tie-rap of tie-rib. Het setje bestaat uit 20 tiewraps, een handige hoeveelheid om bij de hand te hebben.

Kies de kleur tiewrap die past
De tiewraps hebben een afmeting van 3,6 mm x 290 mm en kunnen een minimale treksterkte van 13,3 kg aan. Met de keuze uit de kleuren blauw, geel, groen, wit, rood of zwart is er altijd een kleur die het beste past bij uw ontwerp op het doek.