Categorieën

Informatie

Stickervellen


Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Stickervellen

Afhankelijk van je gewenste toepassing, kun je kiezen uit twee verschillende stickervellen. Wanneer je een enkel ontwerp graag ‘gerepeteerd’ op een vel wilt ontvangen, kies je voor een stickervel met vast formaat. Hierbij plaatsen wij jouw ontwerp zo vaak en gunstig mogelijk op een vel van 26,5 x 33,3 cm. 

Wilt u zelf uw formaat stickervel bepalen en daarbij het gehele bestand zelf op kunnen maken, kies dan voor een ‘Variabel formaat vel’. Hierbij kunt u zelf het gehele bestand opmaken. Dit kunt u doen tot een maximum van 21 x 30 cm. Deze vellen worden geleverd met een iets dikker schutvel (backing) dan de andere variant geleverd, om kromming van het vel tegen te gaan.

Geprint op HP Indigo 6900

Onze printers gebruiken HP Indigo’s LEP-technologie, een printtechniek die gebruik maakt van zeer kleine inktdeeltjes. Het resultaat is een uniforme glans en een scherpe afbeelding van de beste kwaliteit.

Vanaf 1 stuks voordelig & snel geleverd

U bestelt stickervellen op zelfklevend mat papier, glanspapier, witte folie of transparante folie. Nadat uw stickers zijn geprint, begint het snijden op de razendsnelle lasersnijder.

Geen stansmeskosten door lasersnijden

Voor de stickervellen snijden we folies met een laser snijmachine. Deze machine heeft een hoge nauwkeurigheid en er zijn geen dure stansvormen nodig. U bestelt in kleine oplages, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder extra startkosten.

Digitaal geprint. Vanaf kleine oplage interessant

Onze stickervellen worden digitaal geprint. Hierdoor kan snel geleverd worden en zijn deze vanaf kleine oplage al interessant.

Let op:Het kan voorkomen dat uw ‘product’ een kleine afwijking heeft tot maximaal 1,5mm vanuit het midden van het bestand. U kunt dit effect minimaliseren door geen onnodig dunne kaders om uw bestand te zetten.